contact
vacatures
nieuws
links
zoeken
nieuws
5 tips voor fitte medewerkers
5 tips voor fitte medewerkers
8 november 2018
250 Euro per dag, dat kost een zieke medewerker ongeveer. En als ze er wel zijn is het beter als ze gezond en productief zijn. Onderstaand 5 tips...... lees verder
Zowel over- als onderbelasting kan leiden tot gezondheidsklachten
Zowel over- als onderbelasting kan leiden tot gezondheidsklachten
5 oktober 2018
Iedere werknemer heeft te maken met lichamelijke inspanning. Bijvoorbeeld bij het verplaatsen van producten (tillen, dragen, duwen, trekken).... lees verder
bekijk alle nieuwsberichten
contact
Neem gerust contact met ons op!
T. 085 - 401 07 76
E. info@blueskyergonomics.nl
» bel me terug

Luuk Burger

Senior adviseur / directeur

LinkedIn
Luuk Burger

Met een bedrijfseconomische achtergrond (HEAO International Business aan de Avans Hogeschool Breda en Western Carolina University, USA) is het ondernemerschap voor Luuk Burger - oprichter van Blue Sky Ergonomics - vanzelfsprekend. Hij combineert zijn werkzaamheden als adviseur met een parttimebaan als piloot op intercontinentale vluchten op een Airbus A330. “Het ondernemen trekt me enorm en de weg er naartoe is vergelijkbaar met vliegen. Je investeert in je vliegbrevet en een baan als verkeersvlieger. Het werken als piloot in de burgerluchtvaart is geweldig en het proces voorafgaand om zo’n missie te laten slagen geeft veel voldoening.”

Luuk Burger is sinds 2004 actief als verkeersvlieger. Blue Sky Ergonomics zag begin 2011 het levenslicht nadat hij gedurende twaalf jaar in oefentherapiepraktijken in Tilburg en Oosterhout actief was als adviseur. “Daar werd ons regelmatig de vraag gesteld om werkplekonderzoeken uit te voeren. Dit resulteerde in de oprichting van Blue Sky Ergonomics waarbij ik graag samenwerkingsverbanden nastreef. Het werk is voor mij de ideale combinatie van ‘betekenis hebben voor medewerkers’ én een ‘toegevoegde waarde voor bedrijven vormen’. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar het begeleiden van bedrijven en medewerkers in een proces van gedragsverandering op de werkvloer en verandering van het HR-beleid.”

» stuur een e-mail naar Luuk Burger
« terug naar overzicht teamleden
testimonials
NDC Mediagroep
NDC Mediagroep
"Er werd echt de tijd genomen voor me en ik kreeg direct bruikbare adviezen"
» lees verder
Burgerhout
Burgerhout
"Blue Sky Ergonomics heeft onze ergocoaches de bagage en tools gegeven die zij nodig hebben om de ergonomie binnen ons bedrijf naar een hoger plan te tillen"
» lees verder
Blue Sky Ergonomics algemeen contact
© 2018 Blue Sky Ergonomics|Inloggen Home
Werkplekonderzoek
Vitaliteit
Workshops
Consultancy
Ergocoach
Opleiding Paramedici
Over ons
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Nieuws
Testimonials
Gezond werken
Vacatures
Links
Contact

Zoeken
Postadres
Postbus 1136
5200 BD 's-Hertogenbosch

Bezoekadres
Pettelaarpark 110-119
5216 PS 's-Hertogenbosch

T 085 - 401 07 76
E info@blueskyergonomics.nl
I www.blueskyergonomics.nl