contact
vacatures
nieuws
links
zoeken
nieuws
Te weinig slapen nog schadelijker dan te veel drinken
Te weinig slapen nog schadelijker dan te veel drinken
13 maart 2018
Wie gezond wil leven en duurzaam wil presteren, moet genoeg slapen. Dat verkondigde de Amerikaanse topondernemer Arianna Huffington in haar boek..... lees verder
5 tips voor fitte medewerkers
5 tips voor fitte medewerkers
8 maart 2018
250 Euro per dag, dat kost een zieke medewerker ongeveer. En als ze er wel zijn is het beter als ze gezond en productief zijn. Onderstaand 5 tips...... lees verder
bekijk alle nieuwsberichten
contact
Neem gerust contact met ons op!
T. 085 - 401 07 76
E. info@blueskyergonomics.nl
» bel me terug

René Mol

Senior adviseur / directeur

LinkedIn
René Mol

René Mol studeerde in 1992 af als fysiotherapeut aan Fontys Hogescholen Eindhoven. Direct daarna deed hij ervaring op in een praktijk in Best (1992 - 1999). Vervolgens was hij tot 1 april 2014 actief als werkplekadviseur bij een ergonomisch adviesbureau. Vanaf die datum is René Mol als senior adviseur bij Blue Sky Ergonomics werkzaam. “De uitdaging van het ondernemerschap en het nog ruimer aanbieden van diensten met het oog op het realiseren van de vitale organisatie - het welzijn op de werkvloer - vormen voor mij de drijfveren in mijn werk.”

“Als ervaren fysiotherapeut en werkplekadviseur ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan in combinatie met het ondernemerschap. We zorgen voor de juiste ondersteuning van organisaties op weg naar de vitale onderneming. Als fysiotherapeut behandel je mensen symptoomgericht en ben je niet zozeer gefocust op de oorzaken van fysieke klachten. De oorzaken van lichamelijk klachten zijn - naar mijn ervaring en inzicht - veelal werkplek gerelateerd. Vandaar mijn overstap destijds als fysiotherapeut naar de werkzaamheden in de wereld van de werkplekadviseur. Centraal staat het inventariseren van werkhoudingen en werkplekken van medewerkers en de risico’s op klachten daarbij in kaart te brengen.”

“Sleutelwoorden zijn afwisseling van houding en meer beweging. Rode draad in onze werkwijze is de preventieve advisering met het oog op de lange termijn. We hebben de focus dus vooral op het voorkomen en wegnemen van de oorzaken van fysieke klachten en niet zozeer op het symptomatisch behandelen daarvan.”

» stuur een e-mail naar René Mol
« terug naar overzicht teamleden
testimonials
Remeha BV
Remeha BV
"De structuur en handvatten helpen mij om ergonomie binnen ons bedrijf nog meer onder de aandacht te krijgen"
» lees verder
Ruben Timmermans,Tandartsenpraktijk Oranjestraat Best
Ruben Timmermans,Tandartsenpraktijk Oranjestraat Best
"De verbeterpunten qua werkhouding en de juiste instelling van de werkplekken in combinatie met de positieve feedback werpen direct vruchten af"
» lees verder
Blue Sky Ergonomics algemeen contact
© 2018 Blue Sky Ergonomics|Inloggen Home
Werkplekonderzoek
Vitaliteit
Workshops
Consultancy
Ergocoach
Opleiding Paramedici
Over ons
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Nieuws
Testimonials
Gezond werken
Vacatures
Links
Contact

Zoeken
Postadres
Postbus 1136
5200 BD 's-Hertogenbosch

Bezoekadres
Pettelaarpark 110-119
5216 PS 's-Hertogenbosch

T 085 - 401 07 76
E info@blueskyergonomics.nl
I www.blueskyergonomics.nl