contact
vacatures
nieuws
links
zoeken
nieuws
Te weinig slapen nog schadelijker dan te veel drinken
Te weinig slapen nog schadelijker dan te veel drinken
13 maart 2018
Wie gezond wil leven en duurzaam wil presteren, moet genoeg slapen. Dat verkondigde de Amerikaanse topondernemer Arianna Huffington in haar boek..... lees verder
5 tips voor fitte medewerkers
5 tips voor fitte medewerkers
8 maart 2018
250 Euro per dag, dat kost een zieke medewerker ongeveer. En als ze er wel zijn is het beter als ze gezond en productief zijn. Onderstaand 5 tips...... lees verder
bekijk alle nieuwsberichten
contact
Neem gerust contact met ons op!
T. 085 - 401 07 76
E. info@blueskyergonomics.nl
» bel me terug

Iels den Dekker

Arbeidshygiënist / adviseur

LinkedIn
Iels den Dekker

Als een van de trainers bij de opleiding Ergocoach, specialist bij het beoordelen van fysieke belasting in diverse arbeidssituaties en het uitvoeren van RI&E's is Iels den Dekker sinds 2012 actief bij Blue Sky Ergonomics. Sinds 2003 is Iels den Dekker werkzaam in het vakgebied Arbo en veiligheid. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in werkplekonderzoeken en individuele aanpassingen bij onder andere bij sociale werkvoorzieningen.

Iels den Dekker heeft vanaf 2009 een eigen bedrijf waar hij als docent lessen verzorgt van fysieke belasting en ergonomie in diverse opleidingen voor veiligheidskundigen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het beoordelen van fysieke belasting op diverse werkplekken uiteenlopend van een leidster van een kinderdagverblijf tot een onderhoudsmedewerker in een windmolen. Vanuit het vakgebied Arbeidshygiëne voert hij metingen uit op de werkplek van gevaarlijke stoffen, geluid, trillingen, klimaat en fysieke belasting (heart rate reserve HRR).

“Graag wil ik het verschil maken en een toegevoegde waarde geven bij onderzoeken en trainingen. Als werkgevers en werknemers snappen wat de risico’s zijn in de werksituaties, gaan zij vanzelf veiliger en gezonder werken. Om dit bewustzijn te vergroten, vind ik het leuk om theorie en praktijk samen te voegen tijdens instructies en trainingen. Juist de praktijk van alle dag is het belangrijkste uitgangspunt voor trainingen: wat is de functie, wat zijn de taken en handelingen en is de werksituatie hierop ingericht en afgestemd?”

» stuur een e-mail naar Iels den Dekker
« terug naar overzicht teamleden
testimonials
SeaChange International
SeaChange International
"Goede afspraken, zeer kundig advies, tot volgend jaar!"
» lees verder
Ons Middelbaar Onderwijs (OMO)
Ons Middelbaar Onderwijs (OMO)
"Ik ben super tevreden over Blue Sky Ergonomics en in het bijzonder met het intake gesprek en advies welke ik gekregen heb van René Mol"
» lees verder
Blue Sky Ergonomics algemeen contact
© 2018 Blue Sky Ergonomics|Inloggen Home
Werkplekonderzoek
Vitaliteit
Workshops
Consultancy
Ergocoach
Opleiding Paramedici
Over ons
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Nieuws
Testimonials
Gezond werken
Vacatures
Links
Contact

Zoeken
Postadres
Postbus 1136
5200 BD 's-Hertogenbosch

Bezoekadres
Pettelaarpark 110-119
5216 PS 's-Hertogenbosch

T 085 - 401 07 76
E info@blueskyergonomics.nl
I www.blueskyergonomics.nl