Diensten

Werkplek advies, opleiding en training voor vitaler werken

Van een medewerker met fysieke klachten tot en met adviezen omtrent de inrichting van een kantoor of productielijn. Waar liggen er risico’s op de loer en hoe kan men deze wegnemen? Onze dienstverlening bestaat uit werkplekonderzoeken, tiltrainingen en trainingen omgaan met fysieke belasting. Hiernaast verzorgen we een opleiding ergocoach (beeldschermwerk/ fysieke belasting). Hierbij haalt de organisatie kennis omtrent fysieke belasting in huis en is dit een prima stap om meer bewustwording omtrent ‘goed’ werken in de organisatie te borgen. Ook verzorgen we een geaccrediteerde opleiding tot werkplekadviseur voor de fysio-, ergo- en oefentherapeuten. Vanuit deze opleiding kunnen zij cliënten en organisaties advies geven met betrekking tot het op een juiste manier omgaan met fysieke belasting.

 

Werkplekonderzoek

Voorkomen dat medewerkers op de werkvloer uitvallen. Oplossingsgericht de oorzaken van lichamelijke klachten aanpakken. Zorgdragen dat medewerkers vrij van fysieke ongemakken kunnen werken.

Lees verder

Training & Opleiding

Als organisatie zelf aan de slag met ergonomie en fysieke belasting? Bekijk onze opleidingen tot ergocoach en de geaccrediteerde opleiding tot Werkplekadviseur voor paramedici.

Lees verder

Workshops

Onze workshops hebben een duidelijk preventief karakter en stimuleren mensen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid. Inzicht m.b.t. fysieke belasting en vitalitieit.

Lees verder

Online & E-learning

Online Werkplek Quick Scans, online Werkplekonderzoek PLUS, Webinars en E-learning modules Gezond Thuiswerken. Neem contact op met een van onze adviseurs voor alle digitale opties!

Lees verder