Preventie en gedragsverandering

Blue Sky Ergonomics is actief in Nederland en Belgiƫ. We zijn een ergonomisch adviesbureau dat medewerkers binnen bedrijven en organisaties centraal stelt. De focus van ons gezondheidsbeleid richt zich op preventie van fysieke klachten die ontstaan op de werkplek. Wij richten ons samen met u op het behoud en het vergroten van de inzetbaarheid van uw medewerkers.

"Voorkomen is goedkoper dan genezen!"

We maken uw medewerkers bewust van het ontstaan en voorkomen van lichamelijke klachten op de werkvloer en geven hen inzicht in de daaraan verbonden gedragspatronen. Van ergonomie en fysieke belasting tot vitaliteit en verantwoordelijkheid. Onze opleidingen ergocoach, werkplekonderzoeken, workshops en adviestrajecten zorgen voor structurele gedragsverandering, meer werkplezier, minder arbeidsverzuim en resulteren in duurzaam inzetbare en productievere medewerkers.

"Duurzame inzetbaarheid, samen met u!"

Samen met onze opdrachtgevers werken we continu aan de verbetering en uitbreiding van onze preventieve diensten. Door de op maat samengestelde aandacht voor werkplek en werkomstandigheden van uw medewerkers creƫert Blue Sky Ergonomics een bewustwordingsproces. Dit resulteert in tevreden, vitale medewerkers die beter inzetbaar zijn in uw organisatie. Gemotiveerde medewerkers die dankzij de gewenste gedragsverandering en omslag vanuit de organisatie ten aanzien van fysieke klachten productiever zijn.

Onze diensten

Werkplekonderzoek

Voorkomen dat medewerkers op de werkvloer uitvallen. Oplossingsgericht de oorzaken van lichamelijke klachten aanpakken. Zorgdragen dat medewerkers vrij van fysieke ongemakken kunnen werken.

Lees verder
Training & Opleiding

Als organisatie zelf aan de slag met ergonomie en fysieke belasting? Bekijk onze opleidingen tot ergocoach en de geaccrediteerde opleiding tot Werkplekadviseur voor paramedici.

Lees verder
Workshops

Onze workshops hebben een duidelijk preventief karakter en stimuleren mensen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid. Inzicht m.b.t. fysieke belasting en vitalitieit.

Lees verder
Online & E-learning

Online Werkplek Quick Scans, online Werkplekonderzoek PLUS, Webinars en E-learning modules Gezond Thuiswerken. Neem contact op met een van onze adviseurs voor alle digitale opties!

Lees verder