Het team

Luuk Burger

Eigenaar / adviseur

Met een bedrijfseconomische achtergrond (HEAO International Business aan de Avans Hogeschool Breda en Western Carolina University, USA) is het ondernemerschap voor Luuk Burger - oprichter van Blue Sky Ergonomics - vanzelfsprekend. Blue Sky Ergonomics zag begin 2011 het levenslicht. Tot 2019 combineerde hij zijn werkzaamheden als adviseur met een parttimebaan als piloot op intercontinentale vluchten op een Airbus A330.

Luuk Burger

"Het ondernemen trekt me enorm en de weg er naartoe is vergelijkbaar met vliegen. Je investeert in je vliegbrevet en een baan als verkeersvlieger. Het werken als piloot in de burgerluchtvaart was geweldig en het intensieve proces voorafgaand om zo’n missie te laten slagen geeft veel voldoening." 

"Het werk is voor mij de ideale combinatie van ‘betekenis hebben voor medewerkers’ én een ‘toegevoegde waarde voor bedrijven vormen’. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar het begeleiden van bedrijven en medewerkers in een proces van gedragsverandering op de werkvloer en verandering van het HR-beleid."

« terug naar overzicht team